Tilflyttere

Velkommen til tilflyttere

Velkommen til et lokalsamfund i udvikling tæt ved Odense og Ringe. Landsbyerne Søllinge, Havndrup, Hellerup, Eskildstrup, Pederstrup, Sdr. Højrup og Ore udgør et aktivt og velfungerende lokalsamfund i Faaborg-Midtfyn Kommune – vi er placeret i den del af kommunen, som betegnes forstadsbåndet. Her er det muligt at kombinere det bedste fra to verdener: Nærhed, tryghed og landlige omgivelser - med nem adgang til storbyen Odense. Hvis du slår dig ned her, er du altså tæt på både storby og skøn natur. Vi er centralt beliggende mellem Årslev, Ringe og Ferritslev. Vi har ca. 15 km til Odense og det kommende nye Odense Universitetshospital. Indbyggertallet er for nuværende på ca. 750 indbyggere.


Der er mange gode grunde til at slå sig ned i vores lokalområde. Her kan du bo midt i den storslåede natur og samtidig blive en del af et aktivt lokalsamfund. Her er sammenhold, tryghed, udfoldelsesmuligheder og masser af frisk luft – samtidig med, at du er tæt på Odense og andre større byer. Her findes boliger med god plads både inde og ude i frie landlige omgivelser - vi har attraktive huse til fornuftige priser.


Vi har to velfungerende forsamlingshuse, der arrangerer mange former for socialt samvær, foredrag, dilettant m.v., Søllinge Kultur- og Fritidshus, hvor mange af lokalområdets foreninger holder til samt tre kirker. Ved Søllinge Kultur- og Fritidshus ligger desuden den private daginstitution Kernehusets Børnehave & Vuggestue samt Natur- og Helhedsskolen Årslev – en privat skole for normaltbegavede børn og unge med koncentrationsvanskeligheder.


Vi har såvel folkeskole som friskole tæt på: I Ferritslev ligger Ferritslev Friskole. I Rolfsted ligger den kommunale skole, Rolfsted Skole, og i Årslev ligger Bøgehøjskolen. Der kører bus til alle skolerne.


I Ferritslev har vi både SuperBrugsen og Fakta med åbent alle ugens dage. Samtidig er der kun 20 minutters kørsel til Odense og 10 minutter til Ringe, hvor du finder et stort udvalg af specialbutikker. Fra fra Pederstrup st. kommer du hurtigt med toget til Odense og Svendborg.


Kom og vær med – vil du vide mere, så kontakt os endelig her.

Kontakt


Sdr. Højrup Forsamlingshus

Søndre Højrupvejen 30

5750 Ringe


Birte Rasmussen

Mail: Bjar@sol.dk

Telefon: 61 66 35 33


Yvonne Koch:

Mail: yvonnerkoch@gmail.com

Telefon: 61 66 73 33


Hjemmeside:

www.sdrhojrup.dk